Vanliga frågor & våra svar

Vi vet att det ibland kan vara komplicerat att hitta enkla svar på frågor. Därför har vi valt att besvara ett axplock av de frågor som ni kan ha för att underlätta processen. 

Varför välja prefabricerat?

Att bygga prefabricerat har många fördelar och är det mest tidseffektiva och ekonomiska beslutet. Vi behöver inte ta hänsyn till väder eller el-anslutningar på arbetsplatsen då det största arbetet görs i vår verkstad. Byggplatsen blir säkrare med mindre trängsel, ljud och buller och material på platsen. Det blir alltså väldigt tidseffektivt, ordningssamt och ekonomiskt. 

Har ni färdiga byggsatser?

Nej, vi har inga färdiga byggsatser då vi fokuserar på detaljer och att matcha ihop er nya byggnation med redan befintliga byggnader, stilar och era behov. 

Vad kostar ett Attefallshus?

Det finns inga färdiga priser då allt är anpassat efter just era önskemål. Detta gör att varje köpesumma är unik. 

Hur snabbt kan jag få produkten?

Leveranstid varierar per projekt. Dvs att bygga och montera ett Attefallshus är inte samma som att bygga och montera en altan. Tveka inte med att kontakta oss så kan vi berätta mer.

När krävs en bygglovsansökan?

En bygglovsansökan krävs för alla byggen såsom en ny villa, ett tillbygge, vissa fasadändringar och i vissa fall plank. 

När krävs en bygganmälan?

En bygganmälan krävs för tex, Attefallsshus på högst 30kvm, tillbyggnad på högst 15kvm eller göra en extra bostad i ett enbostadshus.